GDPR- Ochrana osobních údajů

Tato směrnice je vytvořena dle nařízení 679/2016 EU. V této směrnici je uvedeno nakládání s osobními údaji klientů fotografa Dominika Voksy a následné zpracování.

Jaké osobní údaje o Vás zpracovávám?

Jméno a Příjmení, Telefoní číslo, Email, Č. Bankovního účtu, Fotografie, Cookies, Datum narození, Adresa a další..

Kdo údaje zpracovává?

Živnostník Dominik Voksa, Liberecká 653, Hrádek nad Nisou, 46334, IČ: 07933592

Za jakým účelem se údaje zpracovávají?

Pro vyřízení Vaší poptávky fotografických služeb skrze objednávku.

Pro vystavení daňového dokladu

Pro vedení daňové evidence dle zákonnem stanovené lhůtě.

Za účelem úpravy a archivace fotografií po dobu 2 měsíců

Za účelem analyticky a marketingové účely.

Za účelem propagace a informování o novinkách 

Komu mohou být údaje předány?

České poště nebo jiné přepravní společnosti (pro účel zaslání objednávky) po území ČR

Zonerama.cz (Záloha fotografií)

WordPress.cz (Informace Cookies)

Google.com (Informace, Cookies, a další)

Soubory Cookies

Informace Cookies o Vás zpracovává stránka WordPress.cz, Google a živnostník DomyFoto které zaznamenává informace

o dění na stránce DomyFoto a následně analyzuje Vaší návštěvu pro marketingové účely.

Nakládání s fotografickým materiálem

Fotografie jsou archivovány v počítači a upravovány v programu fotografa.

Následně jsou vloženy do webové stránky Zonerama.cz kde jsou archivovány heslem

který zná pouze klient který si fotografické služby objednal. Fotografie jsou na této stránce

archivovány po dobu 2 měsíců pro znovu stažení ze strany klienta.  (Viz. obchodní podmínky)

Jestliže klient s archivací  nesouhlasí může tuto skutečnost oznámit fotografovy který nebude fotografie zálohovat.

Jestliže klient souhlasí DomyFoto může využít fotografie k propagaci na sociálních sítích a webu živnostníka Dominika Voksy (DomyFoto)

    

Nezletilá osoba:

Jestliže osobě je méně než 15 let musí mít zvláštní potvrzení od rodičů

souhlas o fotografování nezletilé osoby a souhlas o zpracování osobních údajů

bez tohoto souhlasu nelze nezletilou osobu fotografovat.

V případě že zákonný zástupce souhlasí, jsou osobní údaje zpracovány v souhladu ze směrnicí GDPR.

Nakládání s ostatními osobními údaji:

Vaše osobní údaje jsou zpracovány do elektronické podoby pomocí formuláře Google  který je řádně

zaheslován a jsou využívány ke zpracování Vaší poptávky, objednávky a vystavení daňového

dokladu podle zákonné povinnosti. Tyto osobní údaje jsou následně uchovávány dle potřeby a zákonných povinností.                                                                                                                              Vaše osobní údaje jsou zpracovávány v nejkratším období 2 měsíce pro zajištění všech zákonných důvodů výše uvedených,                                                                                                                      Jestliže je potřeba osobní údaje jsou skladovány i déle pro zajištění souhlasu o využití fotografií k propagaci DomyFoto a další zákonné důvody.  

Newsletter

Vaše osobní údaje – Jméno, Příjmení a email jsou zadány do databáze pluginu Newsletter na webu DomyFoto.

Poté Vám jsou zasílání pomocí vyplňěného formuláře newsletter novinky o DomyFoto

V Případě že nemáte zájem o zasílání novinek neváhejte kontaktovat DomyFoto přes email.

Na co máte právo?

Dotázat se jak zpracovávám osobní údaje , za jakým účelem a v jakém rozsahu

jak dlouho a kdo k nim má přístup.

Můžete požádat o výmaz těchto údajů

Nelze vymazat osobní údaje pro účely vedení daňové evidence po dobu stanovenou zákonem.

Kam se můžete obrátit?

Pokud si myslíte že nezpracovávám osobní údaje v souhladu s příslušnými právními předpisy nebo chcete vymazat nějaké osobní údaje

(např. email,tel., fotografie a další) Neváhejte mě  kontaktovat emailem: domyfotograf@gmail.com a Vaší žádostí se budu zabývat.

Pokud nebudete s řešením Vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů

V platnosti od 2.1.2019                                                      V Hrádku nad Nisou

Zpracoval:  Dominik Voksa (DomyFoto), IČ: 07933592